

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Забраняват тънките прозрачни торбички по хипермаркетите в ЕС
Депутатите в комисия оставиха ниската ставка на данъка за още една година и отхвърлиха почти всички мерки за изсветляване на сектора
Според Левон Хампарцумян нито в ресторантите е по-евтино, нито пък е по-качествено
131 кг храна на европейски жител се изхвърля всяка година, съобщава ЕС
За последните 20 години цените на храните в Турция са се повишили с 1750%
От заведението обаче категорично отрекоха тези твърдения
Макар да има ръст и на разходите, сред водещите причини за високите цени са и голямото търсене и пълните заведения
Твърденията за наличие на икономическа криза изглеждат напълно несъстоятелни
Има около 50 000 свободни работни места в ресторанти и кафенета, хотели, къщи за гости и други бизнеси в сферата
Един киловатчас е количеството енергия, необходимо за захранването на уред от 1000 вата в продължение на един час